Jävlas med någon anonymt

Skickat ett paket med florsocker till en ovän, och ringt anonymt till polisen och tipsat om. På jobbet brukade jag svara med en kollegas namn när någon väl vald. Forum › Allmänt Snack › Överflödiga Diskussioner Cachad 24 feb. Glitter som en tjänst: Vill du jävlas med någon du inte tycker om för 79 kronor? Låt oss skicka dem en jävla massa glitter som är garanterat att hamna överallt.

Så om du vill jävlas med dina kompisar och komma undan med det – kolla in det här.

Jävlas med någon anonymt

Och om någon spoilar något så blir det konsekvenser. Game of Thrones till dina vänner (eller fiender såklart) – helt anonymt. Du behöver ju inte lämna namn osv från början ( tror att även anonyma tips välkommnas ). I hämndlistans databas finns en lista över personer som jävlas. Jag har rätt softa grannar, är dock någon som måste fixa. Det finns ett antal personer på nätet som jävlas med andra. Anonym Avsändare by TessaEricsson (Tessa Ericsson) with 130 reads. Visst kan det vara någon som jävlas med oss?

Ingen idé att försöka jävlas med honom, att anmäla blir ju väldigt.

Jävlas med någon anonymt

Laglösa MC-förare jävlas med polisen – straffar sig själva. Förvisa skiten till en annan världsdel, gärna någon plats som personer flyr ifrån! Klart man ska få vara anonym ,visst man kan jävlas med folk men. Som om det är någon där uppe som bara jävlas med en. Danskarna älskar att jävlas med oss.

Låt oss be en stilla bön om de inte får ”hygge sig” ikväll utan att det blir en rödvit mardröm. Att man ändå kan känna sig kränkt av att någon anonymt har gjort en. När någon jag inte tycker om är sexistisk, rasistisk eller skvallrar brukar jag bara låtsas att jag inte förstår vad de säger. Någon lustigkurre har fått det att se ut som om det skickats spam från min. Kan lika gärna vara någon som driver eller jävlas.

Jag nämner bara att Argus mottog dem anonymt per post av någon som utger sig för. Om han är så smart som vi tror att han är, så förstår han att vi jävlas med. I den anonyma anmälan angavs att den 27 år gamla hästen var i. När jag öppnar det så står det att någon har angett min sambo som. Sen säger han att det var en av hans polare som skulle jävlas och skrev.

Stockholm, hon har ju så många vänner någon kanske har ett rum dom har ju hunden också. Han är mästare på att jävlas med folk när de fyller år.