Inloppsslang

Anslutningar och skruvar av nylon, bussning av aluminium. Funktionen Aquastopskyddar ditt hem från. En sprucken eller igensatt slang kan ge upphov till skadliga läckor och ett lägre vattentryck inuti tvättmaskinen. Att använda en korrekt vattenslang är nödvändi.

Högkvalitativ inloppsslang för anslutning av en diskmaskin eller tvättmaskin till varmvattenförsörjning. Nylonmaterialet säkerställer flexibilitet och gör det enkelt. Köp dina reservdelar online på Quickparts.

Inloppsslang

En 3" insugsslang som ersätter originalinsugsslangen.

Det spelar ingen roll om du behöver en ny slang till toaletten, förlänga anslutningsrören till blandaren eller koppla in diskmaskin eller duschkabin. Varför är spolknappen på min inbyggnadscistern trög? Levereras normalt inom 3-5 vardagar. Köp Strypringsmutter för inloppsslang till diskmaskin direkt från Electrolux. Denna ringmutter är avsedd för diskmaskinens inlop.

Ett egenutvecklat slangkit från do88 som ersätter original inloppsslang ! Med över 35 års erfarenhet är vi en av Europas ledande aktörer inom hemelektronik och tillbehör. Längd 3,5 meter för den som har behov utav en längre inloppsslang än vad som.

Inloppsslang

En slang speciellt för disk- och tvättmaskiner. Produktgrupp Tvättmaskiner, Diskmaskiner. Inloppsslang – av högsta kvalitet för kallvatten 2. LG Det läcker vatten från inloppsslangen. Se vår videoguide för att få användbara tips och råd gällande användandet av din LG-produkt. Nu sitter en sprillans ny Elektrolux på plats enligt ovan och den har iaf ingen extern Aqua-Stop-grunka på inloppsslangen. Anslut din tvättmaskin till vattnet med inloppsslang från Nordic Quality.

Ersättningsreservdel Whirlpool Hoover. Varmvatteninloppsslang med integrerad vattenspärr som skyddar mot översvämningar: i händelse av en läcka stoppar mekanismen automatiskt vattenflödet. Behöver du kopplingar eller slang till ditt byggprojekt? Vi på K-rauta erbjuder PEM-slang, VVS-tillbehör, kopparrör och kopplingar, mässingskopplingar och. Klicka på knappen medan och få tillgång till en dedikerad hemsida, där du kan hitta orginal Whirlpool reservdelar till alla produkter.

Kallvatteninloppsslang för anslutning av en diskmaskin eller tvättmaskin till vattenförsörjning. Avloppsslang av PP-plast avsedd för utlopp från diskmaskin eller tvättmaskin. Slangen är smidig, följsam och temperaturbeständig. Anslut diskmaskinens inloppsslang till blandarens anslutningsrör för diskmaskin eller annan avstängning som manövreras ovan.