Ingår dryck i siljas buffe

Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig. Läs mer om mat och dryck ombord på respektive fartyg nedan. Har ätit buffé flera gånger och ja det är inte någon michelin star restaurang men det är ju inte. I buffen (aka smörgåsbordet) ingår starköl och vin.

Entrén kostar 199 kr vid förköp, då ingår Kerstin Florian-produkter för en badritual. När jag var yngre var det just Silja Line som hade de fina båtarna. Non stop kaffe (tillgång till kaffe under hela konferens tiden). I shoppingutbudet ombord finns ett stort utbud av dryck, leksaker. Varsin middagsbuffé ( dryck ingår ej) och varsin frukostbuffé. Tax-free shopen är stor och här finns allt: smink, dryck, väskor och mer. Buffén med obegränsat med dryck är helt klart det som höjer Silja Symphony. Vi reste med Silja Symphony på en vardag för att slippa.

Bra shopping, fina restauranger men Grand buffé var inte bra. Buffé Veranda, hade god mat, kostar 260kr om man förbokade tillsammans med kryssningen, 280kr på plats annars, men ingen dryck ingick förutom mjölk och. Fin buffé, bra hytt med allt som behövs. Välkommen ombord på Silja Galaxy och ett spännande dygn tillsammans! Bra med mycket olika saker, mat, efterrätt och dryck ! Boka frukostbuffé, 3- rätters middag eller tacobuffé till din studentkryssning. Fönster med havsutsikt, kylskåp med förfriskningar som ingår, dubbelsäng, luftkonditionering, toalett, dusch, LCD-tv, spegel, hårtork. DeLuxe hytterna på Silja Galaxy är riktigt trevliga. Handla hem dina favoritdrycker inför alla helgerna, eller hitta den perfekta.

HulaBaloo som äger rum ombord på Siljas och Tallinks båtar. För en rimlig summa ingår mat och dryck, barn under sex år äter gratis. Buffén är ganska stojig, vilket gör att små barn lätt smälter in. Grande Buffet som har ett stort urval skandinaviska och internationella rätter. Viking Lines nya buffé är dessutom höggradigt baserad på fisk och skaldjur.

Sista kryssningen med Silja Serenade innan renoveringen. Det ingår dessutom inte dryck till maten på buffén, vilket gör att måltiden lätt. Buffé ersätts vid jultid av julbord. Tallink Silja "Min första upplevelse på Tallink Silja var långt.

I priset ingår : Bussresa, kryssning med.