Hur klipper man lugg steg för steg

Kolla in hur hon gör sin supersnygga lugg här nedanför. Men Youtube-stjärnan Camila Bravo lyckas. Har du själv försökt toppa luggen någon gång så vet du hur lätt det är att det blir både för kort. Klippa lugg själv – steg för steg för bästa resultat.

VECKANS FRÅGA: Jag är så otroligt sugen på lugg, men som fattig student hoppar jag gärna över frisören och gör klippet själv. Många frågor känner jag men jag vill.

Hur klipper man lugg steg för steg

Jag gör alltid så, när det är något jag vill göra så brukar jag oftast kolla upp det på nätet och sen kolla på lite tips hur man kan göra vissa saker. Visualisera där du vill att din lugg att hänga.

Genom att låta håret falla där man vill, får du en bättre känsla för hur att forma. Men det är inte alltid enkelt att få den att se snygg ut. Jag undrar hur man går tillväga för att klippa egen lugg ? Ska du klippa lugg är det bäst att låta frisören göra jobbet. Skulle uppskatta beskrivning steg för steg. Kan någon förklara hur man klipper småkillar? Hittills har jag bara klippt rakt av längst ned och luggen, men nu är det dags att få till lite kortare överallt.

Hur klipper man lugg steg för steg

Killfrisyr – Steg-för-steg hur Du klipper håret själv!

Jag har klippt luggen många gånger, själv, men aldrig snelugg, så jag skulle vilja ha lite tips på hur. Hur klipper du den själv eller hos frisör klipper du hela luggen på en gång eller delar du. Kolla ¨på youtube:) det finns flera tutorials on hur man kan göra det, så om du. Jag testade det en gång men det gick verkligen inte bra. Nu när jag har färgat mitt hår mörkare igen så kommer jag till nästa steg.

Om du vill se yngre ut kan du alltid prova på att ha lugg. Ibland kan du basera ditt beslut på hur en modell ser ut, men den personen kanske inte alls liknar dig. Beroende på hur långt du vill ha det, klipp antingen innanför eller utanför fingrarna. Runt öronen och nacken kan man grunda med att klippa där man vill att håret ska sluta. Elisabeth trycker hårt på hur viktig. Klicka på varje bild för en större bild av varje steg. Jag gick till en frisör första gången för att bleka och klippa luggen trekantig så att jag kunde få en bra bas. När man väl tagit steget är det inte så läskigt längre.

Endast ett klipp och det blir precis som man vill ha det! Gör en markering på håret där du vill ha det kortaste på luggen, genom att skära lite. Här är 130 stycken isatta men jag har ännu inte klippt ihop det. Och HÄR hittar ni steg för steg hur man gör fiskbensflätan.

Hur klipper man lugg steg för steg

Med hjälp utav olika klipptekniker så får man helt enkelt fram olika resultat och. En vanlig frisyr idag och som kräver uttunning är killfrisyren där luggen kammas. Hur man skär egen tjock lugg – en handledning – och sedan vi sparade.

Några tips: Jag fann att klippa mitt hår medan torr fungerade bra så jag kunde.