Grön glykol

Det är viktigt att du väljer rätt glykol till din bil. En del sorter får man överhuvudtaget inte blanda. Här får du veta hur du väljer rätt på macken! Vart för man tag på grön Ethylene Glycol?

Innehåller korrosionsskydd och skyddar även motorblock av aluminium.

Grön glykol

En frisk glykol är klart grön, blå, gul eller röd. Men om färgen mer går över till en. Kan man blanda röd och grön glykol ? Det råder delande meningar på fältet. Till mitt förtret hade jag bara lite av både blå och grön sort hemma, så det. Den gröna står det att den kan blandas med "andra kylvätskor", den röda ska ej. Mycket ofta dyker det upp likartade frågor kring just glykol, speciellt när.

Det är inte farligt att använda en vanlig blå eller grön etylenglykol, men viktigt är att man då byter glykolen med cirka halva bytesintervallet.

Grön glykol

Röd GLYKOL, Grön GLYKOL, Blå GLYKOL, Ofärgad MULTI-GLYKOL. Beställ här GLYKOLER till bra pris nu. Detta eftersom både etylen och propylen glykolen kan vara grön eller blå, röd glykol brukar oftast vara longlife glykolen men inte heller där kan. Glykol Volvo Penta GRÖN, 1l Coolant. Kylvätska ger ett kraftigt förbättrat korrosionsskydd jämfört med icke-original. Dessutom ger den ett säkert frostskydd.

Vi är ett BRP Premium Center som bedriver försäl. Frostskyddsmedlet innehåller tillsatser för att. Har nyss köpt min Yamaha 125cc RE som är vattenkyld. Kylarglykol 774C OEM är en högkvalitativ OEM-godkänd longlife glykol. Utvecklad och formulerad för att klara de höga krav som ställs från ledande bil- och. Kemetyl K- glykol kan blandas med andra typer av kylarvätskor baserade på monoetylenglykol men så kallad röd glykol ska inte blandas med grön eller blå. Det här är en rejäl Made In USA Grön glykol till äldre USA bilar. Den här glykolen kan du använda till.

Tidigare var VP´ s glykol lite giftgrön – alltså väldigt grön. Efter ett par år skall man byta glykolen. Någon som vet vad det är för någon glykol ser häftig ut.

Grön glykol

Hittar på OkQ8 grön propytylenglykol men det har inte samma gröna färg som min i. Man tänker sig att det finns en färgkod för detta på dom olika sorterna, blå eller grön för etylenglykol, och röd för propylenglykol. En högkvalitativ OEM-godkänd longlife glykol.

Blandbar med de flesta andra glykoler på marknaden. Blandas med vatten och ger följande skydd mot kyla. Om ni vill ha pdf så skicka ett mejl så. Jag köpte hos handlare nån super glykol som har kokpunk vid 180.

GLYKOL COOLANT GRÖN 1L köper du smidigt hos Marinshopen.