Gråhund på engelska

En liten ordlista från svenska till engelska och tvärtom där vi har försökt. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Om du känner till det engelska namnet och vill veta vad rasen heter på svenska är det enklast att använda. Inte en sån där som springer kapplöpning. Han började skrika att han hade ångrat sig och ville omedelbart tillbaka till den engelska landsbygden och sin favoritpub. Det fanns inga vargar där då men vargen var bra lik gårdens gråhund som.

När det gäller championat så är det viktigt att du ansöker hos Svenska Läs mer. Som namnet antyder kommer rasen ifrån Norge. Det är en älghund med samma bakgrund. Det var en gråhund med halvslät päls, inte en spets.

Kenneln har blivit tilldelad: SKK:s BRUKSUPPFÖDARPRIS SKK:s BRUKSAVELSPRIS m. Han övergick till gråhundar, en ras han också under en tid födde upp.

Gråhund på engelska

Raserna Gråhund, Collie, Schäfer och St. Blanche Bonde – Pomeranian Rashistoria om den första engelska. Våra nordiska spetsar, som gråhunden och jämthunden, används. Stående fågelhundar: Breton, engelsk setter, pointer och korthårig vorsteh. Så här gör du: – Börja med att välja en specifik ras eller "alla hundraser" – För att komma åt kontaktuppgifter till uppfödarna måste du ange en kod. Totalt har han meriterat 21 hundar, däribland även en engelsk setter.

Engelsk Bulldogg som ska heta Maximus efter. Jag brukar säga att hon är som en gråhund men fem gånger så snabb. Bland annat gråhund, jämthund, hälleforsare samt olika raser av lajkor. Personen sålde blandisvalpar, mamman var en korsning mellan engelsk setter, gråhund, karelisk.

Finns det någon här som har erfarenhet av att para en engelsk med en vanlig undulat? Bör det undvikas, eller är det precis som att para två av. Norsk älghund, grå ( gråhund ), 776. Vår härliga, pigga engelska bulldog har den senaste tiden fått torr. Pappan är renrasig gråhund och vår hund verkar ha ärvt faderns päls. Av jämthundarna är Bovattnetts Gotta Nord Jch. Den är en älghund med samma historia som andranordiska.

Utforska de här idéerna och mycket mer! Vill du också att din kennel ska synas här? Eller saknas någon uppgift eller är fel ? Jag har en gråhund på sex månader och han känns väldigt liten. Den första gråhunden började skälla konstigt, ägaren insåg direkt att allt inte var som vanligt men tänkte på kombinationen en vilsen mårdhund.

Vid sekelskiftet tog importen av engelska avelshundar fart och intresset för rasen var stort. Göteborgsutställningen skiljdes det för.