Grå husfärg

Välj någon av våra populära kulörer som sätter färg på ditt hem. Inspiration för målning av svart eller grått hus – Caparol Färg","rh":"caparolfarg. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. För att få en vacker blå fasad, välj gärna en grå nyans med dragning åt blått. Här hittar du fasadkollektionen trähus som är utvecklad för målning av träfasader. Kollektionen har utvalda utomhuskulörer anpassade för stora ytor och skyddar.

Grå husfärg

Råd för vad som är viktigt att tänka på när man väljer färg till fasaden. Dragningen åt blått blir allra tydligast för ljusa och mellanmörka grå nyanser.

Rött har en lång tradition som husfärg. De vita knutarna och vita fönstren. FRÅGA: Vi bygger ett nytt enplanshus, med liggande träpanel. Just nu håller vi på att leta färg, men hittar inte helt rätt. Välkommen att använda vår färgväljare online eller besök våra butiker. Genom att välja en gråsvart husfärg så understryker man den påtagliga funkiskänslan. Lika handfast som den skyddar och framhäver det underliggande materialet, lika undflyende leker den med våra sinnen.

Grå husfärg

Gertrud Olsson skriver om en färg som.

En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det också enkelt att få rätt mängd färg på väggen. Tillsammans ger detta ett slutresultat med suverän glans. De senaste tre åren är det vitt, svart och grått som varit de mest populära. Vi har tänkt oss en grå färg på vårt hus. Behöver hjälp med att hitta en bra färg till vårt nybyggda hus. Vi vill ha det grått, bara grått och inte dragning åt varken blått eller. Ska fasadfärgen kombineras med färgen på knutarna? Valet blir inte lättare bara för att det.

Fallgrop: Många gråa nyanser drar mot blått, en kulör som inte tillhör vår. Med hjälp av en mörkare grå färg framhävs strukturen på träet som på detta huset ligger. Att välja rätt färg till husfasaden är knepigare än man kan tro. Falu Rödfärg är inte bara en husfärg, det är svensk kulturhistoria på burk. Rött, svart, vitt eller grått – beslutet är ditt när det gäller fasaden. Men det finns några tumregler att känna till på vägen till ett sprillans nytt yttre. Om du hellre vill ha en mer gräddvit kulör ska du välja en vit färg med inslag av gult.

En grå fasadfärg kan ändra kulör beroende på ljuset. I områden med mycket skog och vegetation kommer denna färgsättning att passa bra.