Gör ditt eget handfat

Starrin och Mackan Nyhlén gör om det gamla bordet till handfat. Så gör du en rullgardin med eget mönster. But med minimal ansträngning, kan du göra dina egna. Vi håller på med att renovera gästtoaletten, bland annat med en bänk runt tvättstället. Men nu har jag fått lust att göra både bänk och handfat av trä.

Där finns massor av filmer som visar hur man gör. Jag skulle vilja ha lite tips på något sätt att göra gjutformen till denna?

Gör ditt eget handfat

Det var en fräck rackare till handfat ! Antagligen inte helt lätt, verkligen. Att byta kran förändrar hela uttrycket av badrummet.

Att frigöra sinnet för vad ett handfat är. Det ska finnas någonstans där vattnet rinner. Här är inspiration till att skapa ditt eget drömbadrum. Här är guiden till vad du kan göra själv och vad du bör överlåta åt proffsen. Byta ut handfat : Stäng av vattnet med hjälp av kulventilen, byt handfatet. Hos Copenhagen Bath kan du designa ditt eget handfat. Har du ritat ditt eget unika handtat, kan vi hjälpa dig med att göra det klart till produktion. När jag inte hittade det handfat jag ville ha, drejade jag mitt eget.

Hittar du ett handfat bland de serietillverkade eller vill du också vara ensam om ditt ? De transparenta glasyrerna gör att man ser handens verk, den svarta. Jag ska också göra ett eget handfat till gästtoan när vi nått dit med renoveringen. Hos Kvik hittar du stilrena badrumsmöbler med handfat samt alla tillbehör, från spegel till belysning. Gör ditt badrum fulländat och gör det till ditt alldeles egna. Vi är nöjda, och lyckades med uppgiften att göra en, i eget tycke. Du har kollat med ditt lokala stenhuggeri? Man gör så gott man kan iaf, letar själv efter handfat men tyckte det. Det betyder att ditt badrumsskåp kan hålla sig lika fint under många år om du sköter det på.

För att du ska veta var just ditt handtag gör sig bäst skickar vi med monteringsanvisning med en. Kan jag välja ett eget handfat till era badrumskommoder? För proffset: Gjut ditt eget handfat. Allt vi på Svedbergs gör är att ge dig förutsättningarna. Vi erbjuder många moderna och trendiga produkter som gör ditt badrum till ditt eget. I vårt "industri-lantliga" exempel har det mellanstora badrummet mjuka. Se hur du designar och planerar ditt drömkök på bara några minuter med nya. Låt fantasin flöda för ditt eget personliga badrum.

Att göra sitt eget handfat är därmed en trend som ligger rätt i. I den har det sedan sågats ett hål för zinkhinken som ska agera handfat.