Golvslipning stockholm omdöme

Börja med att hyra en golvslip över helgen eller de dagar du tänkt jobba på. Företagsbeskrivning Omdömen (121) Referensjobb (6) Kvalitetsstämplar (4). Stockholm AB är ett ungt och effektivt serviceföretag, inom golvslipning och. Har hittat ett företag som verkar vara. Kontaktuppgifter till Älvsjö Golvslipning Älvsjö, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Golvslipning stockholm omdöme

Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag.

Vi är ett Stockholmsbaserat företag och utför golvslipning och golvläggning. Vi ser till att ditt slitna trägolv blir som nytt igen. Vi anlitade A-1 Servicekompaniet ( Stockholm området) och var himla nöjd! Inte ofta jag går in och skriver omdöme men denna gången kändes det naturligt. Parkettgolv är våra golvläggares specialitet. På Ångtvättbilen har vi lång erfarenhet av golvslipning. Vi hjälper er slipa både trägolv, stengolv och betonggolv.

Golvslipning stockholm omdöme

Hej, har ni tips på duktiga golvslipare ? Företaget jobbar även med allt inom måleri, golvslipning, golvläggning. Behöver du slipa golv eller parkett? Man kan hyra golvslip på K-Rauta för ganska billig peng, men hur svårt är det? Reco – rekommendationer om Sveriges företag. Wasa parkettservice är ett företag som utför tjänster inom golvläggning, golvslipning, golvrenovering.

Under många år har golvslipning varit ett krävande yrke med hård belastning. Välkommen till Thompson Golv Thompson Golv – Specialiserade oss på Golvläggning och Golvslipning. Cityparkett har lång erfarenhet av golvslipning, vi slipar och behandlar alla slags golv. PJ parkettgolv är ett väl etablerat företag inom golvläggning, golvslipning, reparationer, vattenskador, underhåll och andra.

Min omdöme kan sammanfattas med snabbt, effektivt, pålitligt och proffsigt. Här kan du läsa några av våra kunders omdömen. Jag anlitade Yassissen ab för golvslipning och blev nöjd med resultatet. Våra medlemsföretag utför golvslipning av alla typer av trägolv. Läs omdömen från våra tidigare kunder om utfört arbete och produkter och skriv. Lägga golv, golvslipning, mattläggning, Stockholm stad, bra dejtingsajt.

Golvslipning stockholm omdöme

Jämför bilder, omdömen, certifieringar, referensjobb m. Vi är experter på alla typer av golv, och kan ge dig de. Golvslipning – golvslipning, kakel, golvbeläggningar – inläggningar, reparationer, golv. Golvslipning – Det här är en promenad bakom maskinen som en kraftig gräsklippare med diamantklingor. Anlita parkettspecialisten för golvslipning och läggning av parkett, stavparkett och alla.