Golvslipning helsingborg

AB har alltid förmånliga priser på våra tjänster. Hos oss kan du utnyttja rotavdraget. Ett Företag skapat av tredje generations golvslipare.

Golvslipning helsingborg

Syd är ett företag med 40 års branschvana ! Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt. Inhämta information om Uffes Golvservice AB på vår webbplats. I vår tjänst golvslipning och lackning av parkettgolv ingår: 1.

Golvslipning helsingborg

Lackbehandling (2ggr) med vanlig parkettlack. Slipar man golvet blir det som nytt! Det finns företag som är proffs på detta och kan göra det åt dig och genom vår tjänsteförmedling.

Helsingborg utför både lättare golvvård som rengöring och. Prisinformation om slipning parkettgolv trägolv. Vi listar flera olika golvslipare helsingborg. Du slipper leta, här har du alla samlade. Golvslipning till marknadens bästa priser. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är.

Golvslipning helsingborg

Sveriges största söktjänst för öppettider.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Här kan du hitta din fackman inom golvslipning. Söker du hjälp med golvslipning och behandling av ditt golv med olja eller lack? Vi lägger alla olika sorters golv, allt från parkett till olika typer av mattor samt utför golvslipning. Bland våra kunder finns såväl bostadsbolag, som byggfirmor och.

Bolaget skall bedriva golvslipning ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Tänk på att använda utsug och cirkulationsrenare vid betongslipning. Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. Vi jobbar med golvrenovering av naturstensytor såsom marmorgolv, kalksten, sandsten, granit och terrazzogolv samt trappor och betong. Vi erbjuder golvläggning, plattsättning, golvslipning, totalentreprenad på badrum.

Vi har också en välsorterad butik där vi utöver golvsortimentet även har kakel. Om diamantverktyg och hårdmetallverktyg med Midhage. Tillverkning av diamantverktyg för betonghåltagning. Diamantverktyg och hårdmetallverktyg och. Till exempel: jordfräs, kompostkvarn, häcksax, betongblandare, borrhammare, bilningshammare, vinkelslip, markvibrator, sten- och klinkerskärare, golvslip . Skylift, golvslip, mattvätt, tapetbord, färgsprutor, skruvdragare, trappfräs, handslip, omrörare, kakelverktyg, laser, stegar, spikpistoler, m.