Gåvobevis djur

Oavsett anledning att fira, det kan vara allt. Du kan bland annat bidra till att öka säkerheten för djur som hotas av tjuvjakt, eller till att göra. Uppvakta en student med vårt fina gåvobevis. Ett gåvobevis från Oxfam är en gåva som gör skillnad, du kan välja mellan två. Djuren producerar mat och blir en viktig inkomstkälla för en fattig familj (480 sek). I UNICEFs gåvoshop hittar du vaccin och annat som räddar barns liv, perfekta presenter till student, dop och bröllop. Ett stiliserat gåvobevis med presentband som symbliserar gåvogrammet. Vår vision är en värld där djurvälfärd är viktig och djurplågeri har upphört – tillsammans kan vi skydda världens djur.

Klicka på bilden för att se en större bild. Få ett gåvobevis som du skriver ut och ger bort. Gåvor, stora som små, gör stor skillnad för de hotade djuren. Så snart pengarna kommit in till Nordens Ark skickas gåvobevis ut till den mottagare du angett. Du kan till exempel ge bort ett gåvobevis för ett babypaket eller.

Stöd oss med valfritt belopp och få ett digitalt gåvobevis till dig själv eller att ge bort. Din gåva bidrar till att vi kan ge alla på fristaden ett långt. Hjälp hemlösa och oönskade djur genom att ge en djurvän ett gåvobevis som julklapp! Det finns fyra gåvobevis att välja mellan som motsvarar olika belopp. Vi har även ett Gåvobevis som du kan använda om du vill ge en gåva till.

Det finns ett motiv för varje kategori: Djur, Skola och utbildning, Miljö. Eller så kan du själv skriva ut de gåvobevis som finns nedan på denna sida. I PDF:erna finns utrymme där du för hand kan skriva mottagare, avsändare och en. Rädda djur – skicka ett telegram med WWF.

Skänk glädje till de utan röst – ge bort ett gåvobevis ! Elegant dubbelvikt A5-kort med söta griskultingar innehållandes en fin hälsning. Hjälp till att rimma på Gåvobevis djurens rätt. Till: Familjen Från: Lina Mer information: Ett gå Gåvobevis där pengarna går. Du kan ge bort den som present eller behålla den själv. Du får personliga gåvobevis att ge bort.

Med denna pin kommer ett gåvobevis. Genom att köpa ett gåvobevis från WaterAid hjälper du. Stöd tigrarna, bergsgorillorna och alla andra djur – 50 kronor och uppåt hos WWF.

Gåvobevis djur

Vi sänder gåvobeviset hem till dig inom.