Ganlet göteborg

Park- och naturförvaltningen ansvarar för badplatserna året om. Ganletbadet är ett havsbad där de minsta badar vid den lilla stranden och de större från klippor och badstegar. Badet har friluftstoaletter och öppna 15 maj-15. Karta, telefonnummer, bilder och vägbeskrivning. Smithska udden Ett av Göteborgs mest populära.

Ganlet göteborg

Ganlet Ett vackert landskap med betesmar-.

De minsta badar vid den lilla stranden och de större från klippor och. Charmig badplats med en liten sandstrand, men främst. Det är ett mysigt litet ställe där du kan bada från både klippor och stegar. Med appen Badplatsen hittar du till Göteborgs kommunala badplatser och simhallar. Hav, Hund tillåtet, Kiosk, Sandstrand. Havet syns från vägen, fin växtlighet.

Ganlet göteborg

I västra delen av Göteborg ligger badplatsen Ganlet. Här är det massor av klippor att hoppa ifrån för den som gillar att bada och det är även en. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. No matter what weather, this is my favorite spot in the mainland of Gothenburg. Finngrundet WR, Forsmark, Huvudskär Ost, Landsort Norra, Marviken, Knolls grund, Kungsholmsfort, Onsala, Göteborg -Torshamnen, Brofjorden WR. Man kan parkera gratis och bära kajaken några meter till småbåtsbryggorna, där finns en liten träramp. Besök vår hemsida där du hittar all plats information du behöver:.

En sträcka jag tycker är trevlig är Hinsholmskilen-Fiskebäck-Önnered. På onsdag eventuellt blir det en sväng till ganlet eller kanske amundön! Välkommen till ett totalt renoverat och utbyggt gavelradhus med det bästa läget som angränsar direkt mot grönområde ! Avföljer om du inte följer tillbaka. Koordinater och karta för intressepunkt Ganlet. Adresse: Göteborg (Västsverige, Schweden).

En sväng till Göteborgs Norra Skärgård och ut bland klipporna på Fotö. Jag har nyligen flyttat till Göteborg och tänkte höra om någon vet någon. List medias tagged with ganlet from real instagram users and share them.

Ganlet göteborg

Todays beach recommendation for those with dogs!

Västra Frölunda är en ort som tillhör det administrativa området Göteborg i. Finns eventuellt viss risk för åska och regn kl 20 enligt klart. Kolla aktiviteten innan du åker iväg. Fotos prestadas por Panoramio sob os direitos. Träffade gamla vänner från Göteborg för en fika på centralen när jag kom med tåget.