Fritidstoalett

Det finns många olika varianter av fritidstoaletter, Komposterande, urinseparerande, camping eller förbränningstoaletter. För att få till en välfungerande och prisvärd toalettlösning på dessa platser är en torrtoalett eller fritidstoalett ett smart och bra alternativ. Hos oss på K-rauta hittar du fritidstoaletter av varumärken som Cinderella Fritidstoa och Separett.

Fritidstoalett

Vi erbjuder prisvärda fritidstoaletter och diverse tillbehör, bland. Här kan du välja kapacitet för användning säsongsvis eller årsvis, om det ska finnas urinseparering. Separett Villa är en urinsorterande fritidstoalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande med enkel efterhantering av. Metallhållare för papperspåsar till Cinderella förbränningstoalett.

Fritidstoalett

Fritidstoalett för tre personer med automatisk blandning av komposten. Cinderellas fritidstoalett förbränner urin och fekalier vid hög temperatur. Aldrig förr har hanteringen av ditt toalettavfall varit enklare eller mer. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Extra långa leveranstider – på grund av extremt stor försäljning av EcoFlush så är det just nu långa leveranstider. Förbränningstoalett Fritidstoa Cinderella Classic. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Tack vare att urinen separeras minskas.

Fritidstoalett

Portabel toalett för användning med BioBags komposterbara stärkelsepåsar. Passar perfekt till landet, campingen eller båten! Leverans hem av byggvaror från vårt byggvaruhus på nätet.

Frystoalett är ett lätt hjälpmedel och praktisk torrtoalett för olika slags använding. Hittar du inte det du söker eller behöver hjälp, ring. Den inbyggda tvåhastighetsfläkten tar tyst och effektivt bort både lukt och fukt från toalett och badrum. Toalett för fritidshus typ Pactosan, kompostierbar avfall. Pacto – the versatile waterless emergency toilet. No need for water, electricity or batteries. With Pacto, a toilet can be up and running within minutes. Alltid gode priser på Biotoalett og fritidstoalett fra Bygghjemme.

Vår nya modell är liten och snygg med elegant design och utformning. Behållaren för det fasta avfallet är lätt att lyfta ur med hjälp av det fast monterade. Testfakta Research har på uppdrag av Fritidstoa låtit genomföra ett jämförande laboratorietest av elektriska förbränningstoaletter. Komplett utedass Komplett byggnad med biolan Komposttoalett.

Här hittar du även påsar, spolfolie och.