Förstoringsspegel med sugpropp

Filter: förstoringsspegel badrumstillbehör. Dennys home Spegel Artemis förstoringsspegel Förstoring. Spegeln går enkelt att rotera och vrida till önskad. Denna förstoringsspegel fästes med sugproppar (3 stycken på baksidan). Ingår till Spegelskåp Plus, Flow spegelskåp samt Art spegelskåp. Spegel med sugproppar och 10 gångers förstoring.

Förstoringsspegel med sugpropp

Smidig spegel som förstorar extra mycket (x10) och som därför ger dig en riktigt skarp bild.

Kan fästas på en spegel, kakel, etc. Rengör underlaget och sugpropparna noga innan mo. En förstoringsspegel idealisk vid make-up, plockning av ögonbryn eller insättning av linser. En liten förstoringsspegel med sugkopp på baksidan så den säkert kan fästas på andra speglar. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.

På baksidan sitter en sugkopp som gör att du enkelt kan fästa spegeln på blanka. Du kan köpa förstoringsspegel med sugproppar hos Svensk Damtidning. Matta Ledds, 140 × 200 centimeter, stol.

Förstoringsspegel med sugpropp

Förstoringsspegel Sugpropp, 49 kronor, kopparfärgade galgar, 79 kronor för tre, allt från Lagerhaus. LED-sminkspegel med förstoringsspegel. Lampan har fått sitt namn efter formen på den ovala. Du fäster spegeln enkelt med hjälp av sugproppen och slipper på så sätt fula.

Den löstagbara make-up spegeln från Bosign är en förstoringsspegel som. När du använder den här spegeln kan du se till och med. Här får du en förstoringsspegel med sugproppar på baksidan så du kan fästa spegeln på din vanliga spegel, så du kan applicera ditt smink perfekt. Perfekt hjälp vid linshantering eller ögonbrynsplocknig etc. Liten och söt spegel med sugproppar. En optisk förstoringsspegel som förstorar 10 gånger.

Praktiskt mått gör den perfekt att ta med. Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och. Därför, ochtrots att kriget juär över, har jagtvingats köpa en förstoringsspegel somsitter med sugpropp på den vanligaibadrummet för att kunna sminkamig. Spegelglasets diameter är 165 mm, total diameter är 190 mm.

FÖRSTORINGSSPEGLAR 10X MED SUGPROPP ATT SÄTTA PÅ BADRUMSSPEGELN. Tweezermans optiskt korrekta 10x förstoringsspegel kommer nu upplyst för optimal klarhet. Sugpropparna på baksidan kan man fästa på alla släta, rena ytor. Perfekt att ha både hemma på badrumsspegeln eller med sig i.