Förlänga sladd med sockerbit

Uppdatering: jag köpte 3m lampsladden med kontakt på Clas Ohlson för 29 kr, och fixade en sockerbit för att förena de två till rätt längd (2m). Jag har bestämt för mig att man kan skarva lampsladd med så kallad " sockerbit ", men jag hittar inga sådana när jag klickar runt på Clas Ohlson. Forumindex › Elektronik › Allmän Elektronik Cachad Liknande 28 feb. Sladden var såklart för kort så jag förlängde med sladd från en. Köp även en rad sockerbitar eller motsvarande om du inte vill ge dig på att löda.

Förlänga sladd med sockerbit

Köp en lödpenna, lödtenn, eltejp och så mycket sladd du behöver på jula.

Förläng sladden till adventsstjärnan och. Hobby, fritid och livsstil","rh":"sweclockers. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. Använd inte heller förlängningssladd för att dra el från ett rum till ett annat. Byta en ” sockerbit ” mot ett lamputtag. Hos oss hittar du belysnings, sladd och batteritillbehör till låga priser.

Förlänga sladd med sockerbit

KOPPLA förlängningskabel, ojordad vit Sladdlängd : 5 m. Ja, hur hade ni löst det på ett bra sätt, gärna utan sockerbitar och eltejp? Att skarva med " sockerbitar " funkar också men risken att få en dålig skarv. Speakon är det vettigt att skaffa hylsor att trä på sladdändarna. Så nu undrar jag om en sådan förlängning av termometersladden. Problemet är att de har en sladdlängd på 1. Iallafall, jag tänkte jag skulle förlänga lampsladden och det är väl inget problem så där. Montera stickproppar, sladduttag och sladdströmbrytare. Men sockerbitar har jag bara använt för att skarva högtalarkabel och.

På sätt och vis så kan man ju anse att jag förlänger den fasta installation genom att göra detta. Jag behöver förlänga ena högtalaren till min stereo. Någon som vet hur man kan förlänga sladdar av den typen som på bilden. Det är ca: 14 kablar som ska förlängas. Funderar också på hur en kabelsko ska tryckas fast på en sladd. Tänka om man kunde förlänga sladdarna genom köpa honar och hanar av. Sockerbitar är för amtörer och hobbymeckar. Här hittar du diverse elmaterial såsom grenuttag, förlängningssladd, timer, jordfelsbrytare med mera.

Kopplingslist även kallad sockerbit, där den är öppen på bägge sidor. Att tänka på: Då du använder sockerbiten med jordledning (3 poler), ska alltid. Helt seriöst så är det bäst att löda. Annars får du skaffa en sockerbit (kopplingsplint alltså.) och skruva fast.

Själv kör jag oftast lödning och krympslang, men det har förekommit vanliga sockerbitar också, så de kanske man skulle byta ut. Ha koll på anslutnings- och förlängningssladdar, använd inte förlängningssladd från ett. En sladd som fått skador eller blivit skör måste bytas ut, försök aldrig laga.