Fjäderholmarna sl kort

Du kan ha samma Access- kort till både SL – och Waxholmsbiljetter. Observera att SL -biljetter inte gäller för resa hos Waxholmsbolaget. Svar: Nej, det är fortsatt helt skilda biljetter mellan SL och. Du läser av din biljett genom att lägga SL Access- kortet på den blå kortläsaren innan du.

På Djurgårdsfärjan och andra pendelbåtar gäller alla SL :s biljetter.

Fjäderholmarna sl kort

Nu går det att göra fler resor med SL – kortet. Det nya kortet fungerar på fler båtar. Allt om Stockholm tog ett snack med SL som listar stans o. Besök hantverksbodar, restauranger och Fjäderholmsscenen. Fjäderholmarna, tidtabell för Fjäderholmslinjen, båt till fjäderholmarna varje heltimme. Saknas: fjäderholmarna Så långt man du åka på utflykt med SL-kortet. Cachad 1 Grisslehamn – buss från Tekniska högskolan. Snart gäller SL – kortet även på Waxholmsbåtarna.

Fjäderholmarna sl kort

Nu på lördag testar man med SL – kort över en provperiod som komplement till ersättningstrafiken. Mer information kan ni finna på SL:s sida om biljettköp:. Tidtabellerna finns tillgängliga på SL -center, och kan rekvireras från SL. Färdtjänstkortet gäller för resa och även Stockholmskortet. Då kan det vara bra att skaffa ett SL – kort eller köpa en typ av SL-biljett. Beviljat båtkort skickas ut per automatik till. Vad sägs om att ta båten till jobbet på vanliga SL – kortet ? Skulle Stockholmskortet vara värt att köpa? Du tar med SL – kort och pengar till lunch.

En av tre stockholmare har redan lagt SL – kortet på hyllan, visar. Församlingen betalar din båtbiljett tur och retur. Har du ett SL – kort går det till och med att ladda på det med City Bikes! Köp ditt kort på hemsidan eller fråga på ditt. Om du vill ha ett SL – kort till Stockholms lokaltrafik kan du komplettera med ett SL – kort när du köper Stockholm Pass.

I kortet får du fria inträden till sevärdheter och museum, fri sightseeing. SL access ska gälla som ”betalplattform”. Båtarna fungerar kort sagt som SL -trafikens bussar och tåg, fast till sjöss. Här hittar du som bor eller jobbar vid Slussen samlad information om hur ombyggnaden kan komma att påverka dig. Under tävlingen upphittades ett SL – kort som återfås mot att ange det namn som står på kortet. På dessa linjer kan du åka med SL – kort. Närtrafiken trafikerar området och med en kort promenad finns även Lidingöbanan.

Det går dessutom bra att ta båten med ditt SL – kort in till Nybrokajen (ca 15 minuter). Skärgårdsbåt mellan dessa två lägenheter går enkelt att resa med SL – kort.