Fästmassa utomhus

Här finns BAUHAUS sortiment av fästmassor (fix) till natursten. Tänk på att natursten som granit, marmor (tumlad sjösten), skiffer och så vidare kräver. Används till plattor med varierande tjocklek. Förhindrar missfärgning och utfällningar. Fästmassa för plattsättning på golv inom- och utomhus. Det är därför viktigt att använda en fästmassa som kan bygga lite tjockare, och därmed jämna ut ytorna, och samtidigt inte tar för lång tid på sig att härda.

Fästmassa utomhus

Inom- och utomhus på vägg och golv, även värmegolv.

I sortimentet finns fix för både vägg och golv, värmegolv, inom- och utomhusbruk. Cementbaserade fästmassor för tunnsättning på de allra flesta underlag. Punktvis limning av porösa material. Anvisningarna är tillämpliga på väggytor utomhus, med väntad belastning av fukt, värme och frost.

Extra stark, högflexibel och snabbhärdande fästmassa för tunnbädd. FIX INNE OCH UTE är avsedd för montering av keramiskt material på väggar och golv inne och utomhus. Utomhus, efter tillsats av PCI Lastoflex.

Fästmassa utomhus

Till underlag av betong, puts skivor för kakel.

Kan användas såväl inomhus som utomhus. Hindrar beslag, skruv och spik från att röra sig. Rekommenderade produkter för montering av natursten: FÄSTMASSA, UTOMHUS. Flexibel, polymermodifierad fästmassa.

Dammreducerat, extra lätt cementbaserad fästmassa. En flexibel, vit, cementbaserad fästmassa för montering av keramiska plattor. Vitcementbaserad fästmassa med bra hängförmåga. För golv och vägg, inom och utomhus. Standardfix används på golv och vägg inom- och utomhus vid montering av keramiska ytmaterial t. Kvalitetsegenskaper, behovsmängd och val av rätt fästmassa finns det här från HORNBACH. Detta lim är inte lämpligt för användning utomhus ! Färdigblandad fästmassa för limning av keramiska plattor inom- och utomhus.

Till både våtutrymmen så som badrum och tvättstuga kan du hitta fogmassa från. Inomhus och utomhus för limning av alla keramiska material. Hög vidhäftning, häng och flexibilitet. För sättning av keramiska plattor på cement, puts, värmeavgivande ytor och gipsskivor.

Fem tips för en lyckad plattsättning utomhus. Elastorapidär en cementbaserat fästmassa som är mycket deformerbar, snabb och har en. Krämig, dammreducerad och flexibel fästmassa för montering av keramiska plattor inom- och utomhus, på vägg- och golv. För keramik med låg vattenabsorption.

Keramik som monteras med för lite fästmassa är den svagaste länken. Regnvatten letar sig in mellan rillorna.