Färgbutik södermalm

Vi erbjuder ett brett sortiment av varor inom järn, färg, el och vvs-varor, tapeter. Besök vår butik och få professionell. I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta. Colorama är Sveriges största färgfackhandel med ett stort antal butiker med kunnig och erfaren personal.

Färgbutik södermalm

Målsättningen är inte bara att vara störst utan.

Vi är internationell färgexpert och hjälper dig att hitta rätt målarfärg för rätt ändamål. Vi på Torget har mer info om Färg – Färghandlare. Uthyrning av Golvslip, borrmaskin, slipmaskin, polermaskin och även mattrengöring. Mitt mellan Götgatspuckeln och Katarina Kyrka hittar du vår butik. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på färg på Södermalm. Med det kan vi erbjuda den bästa servicen inom vårt område på Södermalm.

Färgbutik södermalm

Här hittar du öppettider till Flugger Färg och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var. Bra priser på oljefärg, akrylfärg, akvarellfärg, penslar, kilramar, målarduk mm. Färgfabriken är en konsthall och ett "samtidslaboratorium", en utställningsplats för konst, arkitektur och samhälls- utveckling som vill utmana, engagera och. Här finns såklart även färg, verktyg och ett komplett sortiment med gjutmaterial och mycket mer. Saknar du något eller behöver prata med oss är du alltid. ABC Färgekonomi är Sveriges mest välsorterade färgbutik med varor för renovering av lägenhet, hus, båt eller sommarbostad. Filtrera på stad: Välj stad, Visa alla, Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Örebro.

Kundtjänst har öppet vardagar mellan 9-15. På flera bibliotek finns färgskrivare där du kan skriva ut från bibliotekets datorer. Caparol Färg Södermalm Ringvägen Stockholm. Alcro Färg har över ett hundra års erfarenhet av färg och målning. Vi har noga utvalda och miljöanpassade produkter, kulörer, råd och tips för dig oavsett om du. Handla din målarfärg och tillbehör online på färgtorget. Hos oss kan du köpa prisvärd kvalitetsfärg med snabb leverans! Lokalen kan verka liten för en färgaffär, men räcker bra enligt Micha.

RÖSTLUND: Jag vill se Mad Max röja bland hipsters på Södermalm. Material för kreativt skapande för hobby- och hemmafixare.

Färgbutik södermalm

Matton har ett välsorterat sortiment av kontorsmaterial, arkitektmaterial, grafiskt material och konstnärsmaterial.