Elsats dragkrok canbus

Denna 7-poliga elsats passar alla moderna bilar utom Jaguar S-type vilken har positiv jord. Programmering av denna elsats är inte nödvändigt utan den är sk. Vissa lågpris firmor försöker att lägga sig på den absoluta minimigrensen för ett montage,och lockar kunder med att sälja canbus anpassade elsatser som kostar. F: Måste jag programmera om bilen om jag använder er elsats ? S: Nej, med vår canbus anpassade elsats behöver du INTE programmera om bilen.

Efter ett par dagar så kommer elsatsen men inte dragkroken . All ström till släp matas genom elektronikmodulen. Bilen påverkas inte av släpet och får därmed inga felindikeringar orsakade. Alla priser är angivna exklusive moms. Vad är en Standard Universal Canbus -anpassad Elsats Kit: N7. Hur man kan klara av att sälja en krok med en can bus kabelstam. Vissa hävdar att en universal elsats fungerar,men har levande bevis på att. Bilar med “ canbus ” kan behöva extra el-dragning framifrån batteriet och.

Ger inga felkoder, fungerar med CAN BUS. AutoPower Forum Samtliga BMW-modeller. Elsatsen skall ju kopplas på canbus inte anpassad för då kopplas den ju ej på. Jag har installerat en avtagbar dragkrok från dragkrokslagret. Monteringsanvisning för universal Elkabelsats till dragkrok med 7-polig kontaktdosa.

Allmänna Instruktioner: -Om bilen har en glödtrådsvakt, som kontrollerar. Dragkrok › Elsatser till dragkrok › Elsats, dragkrok. Vilket man ej heller ska missa när man köper en elsats är att den skall inte bara vara canbus anpassad utan skall kopplas PÅ canbus. FÖRDELAR MED EN DRAGKROK OCH ELSATS FRÅN WESTFALIA-. Precis som med en dragkrok så finns det lite olika modeller och utföranden på elsatser. Vi hjälper dig här att välja rätt elsats till rätt dragkrok. Nåja, åter till den ”modellanpassade” gds-satsen som följde med från dragkrokslagret.

Can-bus ” dosan strappade jag fast lite hjälpligt bakom bakre. Jag montera en avtagbar dragkrok på vår BMW och det blev riktigt bra, helt osynligt när inte kroken är. Remeder, Dragkrokskungen, Dragkrokslagret mm. Ja det är CanBus på den och elsatsen är anpassad för detta. Jag har köpt en ny avtagbar dragkrok från Thule som jag monterat på min.

Jag funderar på att eftermontera en dragkrok på min BMW 320.