E type restaurang meny

Ingen är så god att han ej har något. Aifur är en restaurang och festlokal på Väster långgatan 68 b, mitt i. Gruppmenyer en vecka innan er fest hos oss. På Martin ” E – Type ” Erikssons restaurang Aifur serveras geniun. Allt från inredningen till glasen och menyn ska vara vikingatid. Men det är inte renodlad vikingamat från 900-talet som står på menyn. INGEN ÄR SÅ GOD ATT HAN EJ HAR NÅGOT FEL, EJ SÅ DÅLIG ATT HAN ALLS ICKE DUGER". Dörrarna står öppna till Sveriges första och enda restaurang med total inriktning på det gastronomiska arvet från sena järnåldern. Det blir mer en bar med mat än regelrätt krog med lång meny.

Men de har oftast rätt, min personal kan restaurang och det kan inte jag. Vill du ladda ner vår meny finns den här: Meny PDF. E – type om sin nya ubåtskrog för ryssar.

E type restaurang meny

Sugen på en bit god mat, parta eller bara ta det lungt? Medeltida kokböcker som inspirerat till denna meny. Kom till oss, med våran nyrenoverade matsal är vi större och bättre än någonsin. Bakom Skärgårdsmagasinet står Martin Erikson, kanske bättre känd som E – Type.

Jag kan känna rent personligen att en restaurang som Swedish Taste. I and restaurant erbjuder vi en fantastisk hotellrestaurang med duktiga kockar. Afterwork VY Restaurang (entréplan). Härom dagen var det storslaget treårskalas! Martin " E – Type " Erikson med personal bjuder på svenska favoriter med inspiration från. På menyn hittar du svenska favoriter med en karibisk touch. Ni får välja vilka rätter ni vill från vår meny.

På vår meny kommer ni att hitta nordiska inspirerade rätter med. En välkomponerad och spännande meny som byts ut och följer årstiderna. Modern skandinavisk meny med asiatiska influenser. Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Våra menyer och vilka evenemang vi planerar.

E type restaurang meny

Välkommen till vår restaurang, uteservering, bar och konsthall.

Henrik Andersson och Andreas Nicklasson, skapar menyer med härlagade delikatesser från noggrant utvalda råvaror. En ny restaurang för alla, men framförallt för mat- och dryckesälskare. Kocken väljer ut fyra smakprov från nuvarande eller kommande meny. Vi vill nu ge det vidare till er – både på vår restaurang Shahrzad och genom denna bok.

Ta en Upplevelsemeny med vinpaket för en helt fulländad kväll!