Duschhylla utan att borra

Köp badrumstillbehör utan borrning hos Smarthem. Vi har produkter som duschhylla, tvålkorg, hörntvålkorg, eller korgar att hänga på glasdörren. Med badrumstillbehör som duschhyllor, handduks- stänger och tandborstställ kan du få kontroll över grejerna.

Duschhylla utan att borra

Vi har även lådor och korgar där du kan sortera in. Liten smidig duschhylla som är enkel att placera och flytta efter behov. Trådkorg av metall för borrfri montering. Duschhyllan ger mycket extra förvaring.

Duschhylla utan att borra

Så inreder du badrummet utan att borra. Hyllan har två korgar och två krokar. Redan efter en kort tid (se anvisningar) kan du börja belasta de limmade produkterna. Monteringen är enkel och sker helt utan verktyg – inga borrhål. Stången som är av rostfritt stål är. Badrumsserier, Toaborstar, Hyllor, Krokar. Snabba leveranser, skruv ingår gratis!

I vårt sortiment har vi delvis vanliga. Svensktillverkade eller internationella badrumshyllor.

Duschhylla utan att borra

Jag har försökt sätta upp en handdukshängare och en tvålhylla på väggen med lim. Jag använde epoxy eftersom det skulle vara så bra men. Jag vill inte borra och jag förlitar mig inte på sugproppskonstruktioner. Styla om lite utan att göra stora förändringar?

Med några smarta och billiga lösningar kan du ge badrummet en helt ny känsla, utan att behöva riva och borra. Här finns bland annat handdukshängare, speglar, hyllor, toalettpappershållare och andra tillbehör. Det går inte att byta ut en kakelbård utan att bryta tätskiktet. Spräck plattan, enklast genom att borra några hål igenom den. Kan jag göra det utan att skada tätskiktet och riskera fuktskador?

Om jag borrar hål så skadar jag väl tätskiktet och riskerar fuktskador? Men även duschhörn kan fästas utan att borra, de fixeras mot golv och tak. Montera handdukshängare utan att borra – Släng dig i. För att slippa borra (jag kanske ångrar mig om placeringen). Hos Smarthem hittar du borrfria badrumshyllor som limmas. En del badrumshyllor är höga och smala, de kan få plats mellan vitvarorna utan några problem.

Tejpen gör att det blir en säker installation helt utan att borra och riskera att skada tätskikt. Levereras färdig att montera på vägg. Sätt personlig prägel på ditt badrum med Smedbos stilrena badrumstillbehör.