Dränera källare utan att gräva

Arid – Nya generationens dränering – dränera utan att gräva. Dessutom går det snabbt och är betydligt snällare mot plånboken än traditionell dränering. Vi behöver dränera, kan man lita på Arid och den metoden? Arid dränerar din källare från insidan, utan att förstöra din trädgård. Installationen går normalt på en dag och. Housegard DryProtect erbjuder en alternativ metod – billigare, enklare och snabbare än traditionell dränering.

Dränera källare utan att gräva

Testerna är inte heller alla gånger utförda av något tillförlitligt institut, utan en del. Vi har pratat med Martin Graap, delägare på Arid, som med ny teknik avfuktar husgrunder och källare, helt utan att gräva. Villaägarnas Riksförbund går till hård attack mot elektroosmotisk omdränering, som innebär att elektriska pulser driver bort fukt ur väggarna. Mindre fuktproblem kan ibland lösas utan att du gräver upp runt huset, som. Dry Power-metoden är dränering utan att gräva. Här är lösningen för alla som vill slippa gräva upp sin trädgård. Kostar dock en en peng men du slipper gräva upp runt huset och de. Dränering källare så skall dräneringsrören ner UNDER.

Dränera källare utan att gräva

Du kan läsa mer om dränering utan att gräva här. Vad kan det kosta att göra om dräneringen runt en byggnad ? För att förhindra fuktproblem är det viktigt att dräneringen fungerar som den ska. Har huset källare kan man kolla om färg eller puts släpper från väggen, om det finns saltutfällningar eller. Men vem vill, å andra sidan, ha ett hus utan en enda rabatt. Det är fruktansvärt mycket jord som man gräver upp. Arid Teknik AB, Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden.

Arid torkar källare och grund med modern teknik. Om huset inte har källare behöver du visserligen inte gräva så djupt, men det är. Utan ett väl fungerande och rätt tilltaget dräneringslager fungerar inte husets. Måste sannolikt snart dränera om mitt hus med källare snart. När vi bestämde oss för att dränera om och började gräva märkte vi att det.

Villaägarna första invändning att resultaten från fälttesterna är utan värde. Martin Timell går igenom vad du bör tänka på när huset ska dräneras. Att dränera källare från insidan, utan att gräva, är sedan länge en. Allt arbete sker på insidan av källarväggarna vilket både sparar din trädgård. Dränera utan att gräva, visst låter det som en saga? Sedan vi började att bygga hus med källare så har man fått efter ungefär 30 år dränera om källaren för att.

Källaren är mycket fuktig och enligt besiktningsmannen är det inga problem för.