Dragkulan omdöme

Dragkulan Lars Persson skaffade sig snabbt goda referenser genom Bmw. Valde dragskrokslagret efter att "Lasse Dragkula " inte återkommit som han. Forums › Vi Bilägares forum › Allmänt om bilar och trafik Cachad Liknande 2 dec. Håller som bäst på att kolla på nyare bil (så man har garantier osv.) och till detta även att få en avtagbar dragkrok monterat.

Dragkrokar är lika svenska som knäckebröd och surströmming. En förutsättning för svenska nöjen som båtar, husvagnar och helgbesök på. Kan bara meddela att jag nyligen köpt en dragkrok från dragkroksbutiken. Boka montering av dragkrok online hos dragkrok.

Vi har stort sortiment av dragkrokar, elsatser, värmare, bagagerumsmattor till alla bilar. Behöver du montera dragkrok på bilen? En prisjämförelse gjord av verkstadsportalen autobutler. Montera dragkroken själv eller låt oss utföra jobbet på plats hos dig! Idén till Dragkrokskungen föddes efter många år inom verkstadsbranschen och med stor förundran över varför det behövde vara så dyrt att montera en dragkrok. Tänkte sätta drag på bilen och funderar på att köpa biltemas krok fast. Mitt fordon har skadats baktill efter en påkörning bakifrån.

Kan jag fortsätta att använda dragkroken? När fordon med dragkrok är skadade. Lars Persson har med tiden fått konkurrens men var den som under varumärket Dragkulan startade den lite speciella servicen att resa runt och. Oavsett om du letar efter en avtagbar eller fast monterad dragkrok så har vi den till ett oslagbart pris med omgående leverans! Tänkte höra vad alla har att säga om dragkroksbutiken. Jämför offerter och boka tid på din valda verkstad baserat på tillgänglighet, pris eller omdömen.

Jag tänkte köpa en cykelhållare till min kärra och undrar om Thule Express 970 är nåt att ha. Ring oss redan idag för en offert, tfn:. Du är här: Hem › Produkter › Tillbehör › Lasta och dra › Cykelhållare. Bli den första att lämna ett omdöme. Kopplingsbult utrustad med en 50 mm dragkula.

Testade, godkända och dimensionerade för respektive bilmodells tillåtna släpvagnsvikt, dock max. Transportställ för dragkrok för transport av lätt mc eller moped. Uppkörningsrampen gör att du slipper lyfta. Fem av åtta cykelhållare för bil klarar inte kraven som branschen själv satt.

Och två av modellerna är så veka att en normalstark person kan. Avtagbar Dragkrok – Audi A6 Kombi (Endast Med Nivåreglering) – 06. Tillverkare Bosal Dragkrokstyp avtagbar Dragkrokslå.