Dragande rörbock

Jag har fått för mig att ja inte vill betala en jävla massa pengar för en hydraulisk rörbock från verktygsboden, så ja vill bygga en egen! Skogenracing Society › Teknik Cachad Liknande En fulknep när man bockar är att fylla röret med sand och plugga båda ändarna. Annars är dragande rörbock det som gäller. Det där är "rätt" typ av rörbock för att bocka burrör och sånt. Fördelen med " dragande " rörbock är att det är mycket lättare att avgöra var böjen.

Dragande rörbock

Jag skulle vilja ha en rörbock för att kunna bygga bland annat burar. Folkrace › Bygga Cachad Liknande 3 jan.

Jula, Verktygsboden mm, men vart hittar man en dragande ? Jag ville köpa mig en dragande rörbock, men de bockar Verktygsboden och andra företag säljer hade inte de bocksegment jag var ute efter i. Finns ingen ny dragande maskin som är ett måste för rimliga pengar för en hempulare. Självklart så hjälper vi gärna till. Oavsett vad, vad använder ni för rörbock ? Någon som har koll om det finns företag som har dragande rörbock inom norrland, för rörtjocklekar kring 1,5-2mm. En "dragande" menas att den drar röret. Med riktig, dragande rörbock så behövs normalt inte sandfyllning. Men med billigare, tryckande rörbock så brukar det behövas för att inte rören. En sats med små och smidiga dragande och tryckande kolvar från 2-10 ton som passar på riktsatserna (portopower). Platt järn borde ju funka om det är dragande krafter men inte så bra för.

Köp och sälj dragande rörbock, lägg in en annons gratis! Fungerar en tryckande rörbock till chassidelar så som bärarmar och alla. Jag har nämligen inte hittat någon prisvärd dragande rörbock, men. En sådan och dragande rörbock står högt på listan! En vettig rörbock skulle vara nice och en svarv och en fräs och en större kompressor och. Vilket skapar jämna fina böjar 🙂 Men tack. Rör till burar skall bockas med dragande rörbock, dvs inget ingen "vanlig" knäckande. I detta fallet drog jag delvis med grå slang som redan innehåll trådar.

Nu skulle jag behöva en rörbock och.

Dragande rörbock

Skjälv kan jag inte bocka tunnväggiga rör för man måste ha en dragande rörbock. En pressande rörbock skrynklar bara till rören med fula veck. Toe Stag bak Vid senaste hjulmätningen fick jag göra en fullösning för. Beställde en dragande rörbock och 12 meter 25×3 mm rör och lite uniballs och började bygga framvagn. Köp PELA Hydraulisk rörbock på Verktygsboden. Hög kvalitét – Bra priser – Både för hemmabruk och proffs.

Missade att det var pressande rörbock ni använde Men det.