Dagskryssning eckerö linjen

Dagskryssningar, boende, paketresor och aktiviteter. Erbjudandet 5BORD gäller dagskryssningar på 15. Williams Buss bekväma bussar sköter anslutningstrafiken mellan Mariehamn och Eckerö till och från. Prisvärda dagskryssningar till Åland. Njut av en dag till havs med god mat, nöje och shopping till glada sjöpriser. Våra anslutningsbussar tar dig bekvämt till. Igår åkte vi på kryssning över dagen till Åland med Eckerölinjen. Peters pappa fyllde 80 år och vi hade bestämt oss för att överraska.

Undantag görs inte för dagskryssningar. Det skriftliga intyget skall kunna kontrolleras per telefon med intygets undertecknare. Vi bjuder dig och ditt sällskap på en dagskryssning till Sverige med buss till och från båten! Våra bussar tar er bekvämt till båten och du är hemma. Sidan 7- Eckerölinjen – Den officiella tråden Alkohol och dryck. Ibland är det roligt att bara göra saker utan någon närmare eftertanke eller planering.

Häng med Långbro Villaförening på dagskryssning med Eckerölinjen lördagen den 23 september.

Dagskryssning eckerö linjen

Vi avnjuter deras omtalade viltbord, umgås och kanske. Eckerö Line transporterar frakten dagligen mellan. Förutom kryssningsverksamheten med. Gör en dagskryssning eller stanna och upplev Mariehamn – ålänningarnas metropol. Ett viktigt affärsområde för båda bolagen är dagskryssningar till Åland ( Kapellskär-Mariehamn, Grisslehamn- Eckerö ). Igår var jag på en dags kryssning till Åland med Eckerö linjen. Vi började turen med en anslutningsbuss ifrån Västerås som tog oss till.

Lägst pris har Eckerölinjen – 280 kronor för både julbord och resa. Kryssning: Allt från dagskryssningar på elva timmar till 41-timmars. Cityteminalen, tar bussen till Grisslehamn, åker dagskryssning med Eckerölinjen tur. Det kanske populäraste sättet att besöka Åland är att göra det via en dagskryssning. Många företag och föreningar tar en dagskryssning tillsammans och håller. Har åkt eckerö linjen en gång den är perfekt om man vill ha en dagskryssning eller.

Du kan också, precis som tidigare, använda värdekupongen för en dagskryssning. Båtresan till Sverige tar bara två timmar och ombord kan du njuta av vårt populära. Ta en skön dagstur med Eckerölinjen. En dagskryssning för två med skärgårdsbuffé med Eckerölinjen.

Men Matias åker gratis på Eckerölinjen (barn under 12 år) än så länge och.