Bra spotifylistor

Hungrig på lite musik men hittar bara dåliga spotify listor. Gillar allt utom klassiskt, tekno, rave. Trodde du att du kände till alla Spotify -funktioner? Vad gör den bra är att den spellista curation görs med mer av mänsklig interaktion vid bläddra jämfört med Discover och Radio, de två andra Spotify funktioner. För bra för att vara sant eller kommer det floppa? Undrar om det är någon som sitter på en otroligt bra spotify spellista, och dela med sig? Har rätt blandad musiksmak, så kan i. Nyheter › teknik › Spotify Cachad 11 apr.

Spotify har massor av listor som är skräddarsydda för sovrummet. Har du bjudit in vänner på fest, utan en aning om vilken musik du ska spela? Vi vet hur svårt det kan vara att sätta stämningen med rätt musik. Det är många som frågar mig vad låtarna jag spelar heter, vart man hittar mina Spotifylistor m. Tänkte därför länka er mina tre mest använda. Ni hittar dem här: NEW HOUSE och OLDER.

Bra spotifylistor

Pluggmusik – 5 Spotifylistor som ökar ditt fokus. Den är nämligen fullproppad med grym filmmusik som dessutom fungerar riktigt bra att plugga till!

Spotify Ett bra sätt att hitta ny musik, och hjälpa andra att hitta bra musik, är att dela med sig av spellistor. Nils Fram släpper ny skiva, den hittar du på Spotify. Just nu ligger Wall bra till, den står för kontrasten med lite mer driv. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jag skulle vilja ha lite fler spotifylistor av bra svensk musik. Helst hiphop men gamla godingar som Magnus Uggla och Lars Winnerbäck ska. Inte alltför många överraskningar men att sätta ihop en bra lista kan vara. Hitta spellistor och playlist från Spotify till dina löprundor eller promenader. Vad sägs om att träna till stjärnor och bra låtar som "Diamonds" med Rihanna och.

Fire and blood, a playlist by powerper on Spotify. Fick denna frågan: har en fråga angående spotify ! Där kan man välja tema eller känsla eller årtal etc och hitta massa bra låtar. Det bevisar listan som vår ekonomiavdelning brukar nynna på. Dansbandsklassiker Gänget på vinstlagret har.

Här hittar du de tio mest spelade träningslåtarna just nu på Spotify. Det är något av en konst att göra riktigt bra spellistor, här är nog dem jag är.

Bra spotifylistor

Därefter blev bandet en följeslagare genom andra halvan av 90-talet och en bra bit in på 00-talet. En Spotify -lista med 200 pophistoriska klassiker åt Alex Schulman.

Gabriel Forss är en av landets största körledare, men när han vill må bra till vardags är det annat än körmusik som står på menyn.