Bosch torktumlare symboler

Vet du exempelvis hur symbolen för plantorkning eller hängtorkning ser ut? Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för. Bosch kvalitetssäkring när det gäller. Använd inte torktumlaren förrän du läst igenom denna bruks- och installationsanvisning! Ta några minuter och läs bruksanvisningen, så att du lär dig torktumlarens fördelar. Kombinationen av symbol och varningstext.

Torktumlare kan visa många olika felkoder, beroende på. Idag känner jag hur håret på bröstet växer. Det växer så att det knakar faktiskt, ty idag lackade jag på allvar ur över min torktumlare som jag. Bild: Bild Jag körde en maskin som vanligt, och skulle lägga in en ny omgång, det var då. Kondenstorktumlare med torkelektronik DUO-Tronic och Fuzzy Control. Prisgaranti, obegränsad returrätt och fri leverans.

I fortsättningen hänvisar följande symboler till:. När jag sätter på den så blinkar alla. Här hittar du tysta och effektiva torktumlare.

Bosch torktumlare symboler

Välj mellan torktumlare med fuktavkänning, skontrumma eller skrynkelskydd. Har du också stått vid ugnen och tänkt ”vad betyder de här ugnssymbolerna egentligen”? För att du ska kunna utnyttja din ugn maximalt och. Filter) blinkar sedan luddfiltret rengjorts. TFT-display och kontrollring med text och symboler.

Du har valt en kombitvättmaskin från. Din nya torktumlare är en modern hushållsmaskin av hög kvalitet. Alla torktumlare ar noggrant funktionsprovade och lamnar fabriken felfria. Symbolförklaring och säkerhetsanvisningar.

I de fall där evakueringstorktumlare förekommer, kontakta. Om torktumlaren inte fungerar, kommer den att visa en felkod på skärmen så fort felet. Kompakt ugn med mikrovågor från Bosch. Braskamin, torktumlare samt spisfläkt.

Här har vi en standardlista över alla symbolerna. I Europa finns en gemensam standard för hur symbolerna ska se ut och vad de. Enknappsbetjäningen med integrerade belysta symboler gör dem mycket lätta att använda. Kontrollpanel: Intuitiv kontrollpanel med separata statusikoner och. Produktbeskrivning för BOSCH MSM6B100 Stavmixer.

Bosch torktumlare symboler

Användningsråd med symboler finns på stavmixern för att underlätta arbetet. Filtret måste rengöras om – symbolen på nytt blinkar på displayen när du tömt.