Biltema alkydfärg båt

Används ovan vattenlinjen på stål, trä och glasfiber. Har nu googlat mig less, har köpt biltemas Alkydfärg röd som jag tänkte måla båten med. En stor del av Sveriges båtbestånd består av mindre plastbåtar. Just den produkten har dock utgått, men på Biltema finner vi samma typ av. Sportfiskeforum › Sportfiske › Gör det själv Cachad Liknande 3 okt.

Biltema alkydfärg båt

Någon som använt biltemas färg och målat båten med?

Här kan du nog hitta den rätta fär samt återförsäljare, även om både Jula och Biltema har båtfärg så kan det vara klogt att offre lite extra på. Så till frågan: Vad ska jag använda för färg på insidan av båten. Polyester och glasfibermatta kan du också köpa billigt på biltema, jag tycker. Biltemas utbud av båttillbehör och båtvårdsprodukter växer ständigt och vårens giv är en 36-sidig katalog. Jag har upplevt att många som vill lacka om sin båt vill sprutlackera, men till slut väljer. Kul med åsikter och bilder från fler som sprutat med Biltema 2k Båtlack.

Biltema alkydfärg båt

Hade själv en BMW 525tds från -92 (Brokatred) som stått ett antal år. Då var det dax att måla allt det vita på båten. Både Plastic Padding och Biltema har väl sprutspackel på sprayburk? Båt lack men då måste man ha tillgång till spruta. Tänkte det ska bli vitt, har använt Biltemas vita utvändigt tidigare. På grund av detta har jag totalt bannlyst alkydfärger på min båt, både. Lägger du nu arbete på linjen, ta en bild på båten till datorn och prova hur.

Hei Jeg pusser opp en båt, og har nå kommet så langt at det skal males. Mer eller mindre alt er nå grunnet med Biltema epoxy primer, og motorrom og noen and. Bruk tynner som er beregnet for 1-komponents alkydlakk. Eftersom våra båtar börjar bli ett par år finns ju vissa delar som helt enkelt.

Beckers Fönster och Snickerifärg ( alkydbaserad, vattenspädbar färg), Byggmax Alpina snickerifärger. Komplett nyrenoverad och nymålad båt ! Batteri 12V 90Ah från Biltema Trailer max. Funkar väl möjligen på akrylat men inte på en alkydfärg som är lite tjockare. Böcker om båtbygge kan du köpa från Wooden Boat.

Biltema alkydfärg båt

Jag har testat med alkyd (International Toplac) men gått tillbaka till 2-komp uretan.

För rengöring av allt från bilar och båtar till stenplattor. Vi har lagat ett sprucket tak och det lämnade vi till lackering och fick det nylackat, sen målade vi invändigt med biltemas två komponent båtfärg.