Behandling av betonggolv i garage

Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och. Har ett 80m2 garage som jag ska behandla golvet på men vet inte riktigt. Att bara behandla golvet så att det binder damm o. Martin Timell tar sig an ett gammalt garage som har fungerat som ett förråd.

Behandling av betonggolv i garage

Han börjar med att slipa och måla om golvet. De flesta används främst för målning av betong, ex. Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för ytbehandling.

Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det finns även andra. En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion till pågjutning.

Behandling av betonggolv i garage

I garage, förråd och hobbyrum är det vanligt med betonggolv. I dessa utrymmen ställs krav på att färgen ska tåla olja, fett och kemikalier som t. Oljebehandling av betonggolv är en relativt enkelt sak och kräver heller inga speciella. Lämpligt för maskinhallar, garage och ytor där tyngre industri bedrivs. Betong material och betongmaskiner för betonggolv, dammbindare, härdare.

Herkulit top behandling Lithurin hard och seal. Har byggt nytt varmgarage för två bilar och vill nu ha tips på vad jag ska behandla betonggolvet med. Entré Golvfärg är en blank vattenburen golvfärg som används till betonggolv inomhus. Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämplig för våtutrymmen, garagegolv, verkstäder och. Behandla kvistar med Alcro Kvistlack. Gjuta, laga, måla, isolera, behandla, lägga och slipa betonggolv själv. Klicka på länkarna ovan för att köpa betonggolv till badrum, garage, källare. Här förklarar Heimdall hur vi impregnerar och skyddar betonggolvet.

HTC Stain Protection Primer: Denna produkt används som första behandling. Jag har ett nytt betonggolv så det är inte nersmutsat och det är. Stålslipa golvet och behandla det som AB Svensk Bilprovning.

Behandling av betonggolv i garage

Jag ska nämligen måla mitt garage golv.

Detta alternativ skall endast användas på obehandlade betonggolv. HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.