Bästa spotifylistorna

Musikguiden uppdaterar listan varje fredag med vad som är bäst just nu. Vi tipsar om ny musik som vi på redaktionen lyssnar på just nu. Fem av Sveriges hetaste musikprofiler har listat helgens 47 bästa danslåtar åt dig. De allra bästa låtarna imo från den större listan ovanför. Hungrig på lite musik men hittar bara dåliga spotify listor.

Bästa spotifylistorna

Gillar allt utom klassiskt, tekno, rave. Den här listan har alla de bästa latinorytmerna, och passar lika bra vid.

Amanda Bergman, A Tribe Called Quest, The Cool Kids och Childish Gambino på nya listan med bästa musiken just nu. Spring fort, snyggt och långt by Mona Landin. Du hittar också en sammanställning av det bästa från den lilla indiescenen – De. Här kan du lyssna på den perfekta låtlistan till sommarens bilturer. Men ärligt talat, att ha sex till musik är najsare!

Bästa spotifylistorna

Och om det är några som har koll på vad vi lyssnar på för. Här har vi samlat dina och andras favoritlistor för träning och avkoppling. SPELLISTA Nöjesbladets Mattias Kling väljer ut heta låtar från bland andra Nine Inch Nails, Overkill, Obituary och Horisont. Vilket Schulman struntade i – men Markus Larsson fick förstås feber. Det släpps inte lika mycket ny musik och det finns mindre tid att lyssna på ny musik. Jesper Börjesson, programledare för Nyhetsmorgon lördag, delar med sig av sina bästa musiktips. Halloj, insåg denna morgon att jag börjat tröttna på mina egna låtlistor.

Bläddra bland registrerade spellistor efter genre, kategori eller årtal. Hon slog igenom som femtonåring och var före alla andra med högteknologisk metronomfunk. Nu… Candi Staton: Ett med sina låtar. DÅ har vi den bästa spellistan för dig. Antingen går du in här och börjar prenumerera på vår spellista "Cooking Artusi" ( spotify krävs) eller så. Studera på en plats som gör att du kan fokusera på bästa möjliga vis. Från början mystisk och stängd för utomstående (om du inte lyckades få en inbjudan från någon snäll person).

Spotifylistorna för att finna fokus. Många tycker att det är skönt att lyssna på.

Bästa spotifylistorna

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Edit: På min spotify har jag också lagat en lista för intervallträning, som du hittar här. Listan är 45 minuter lång, och passar perfekt som ett. Runner´s Worlds Sofia Hedström och några av våra bloggare tipsar om sina bästa löparlåtar!

Fello Mobilabonnemang Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga.