Barnradion sagor

Sagor och serier för yngre barn varje vardag. Spännande sagor med fantasifulla karaktärer för barn 3-8 år. Fyra sagor om Ponnyn Pytte på stallet Granbacken. Sagopaket för barn 3-8 år att ladda ner och lyssna på när du vill.

Vi vill dagen till ära passa på att påminna om att barnradion har sagor även på de nationella. Barnradion gör program för barn mellan 3-13 år. Stream live events, live play-by- play. Nu får Björn också vara med och hjälpa djur som behöver räddas.

Hör en saga om hur man kan komma rätt långt med snällhet, tejp och lite skattjakt. Författare: Elin Johansson Omslag: Ellen Ekman Berättare: Philomene. Claire Wikholm läser Tove Janssons klassiska rimmade bilderbok om mumintrollets farofyllda väg hem från mjölkbutiken. Sex arabiska sagor och tre romska lästes in under fjolåret och sändes. Sagor, musik och reportage för yngre barn varje vardag. Skådespelaren Eric Ericsson läser sagor ur Det var.

Barnradion sagor

Vi har en bred repertoar av böcker och sagor.

Dödshotet utgör sagans lyckliga upplösning. En saga om att hota att döda andra människor för att de inte tycker. I varuhuset kommer kända svenska personligheter att läsa sagor för både. På kvällen skriver Johannes historier som blir filmade sagoäventyr. Böckerna om mördarkatten Tuffy har fått både barn och vuxna att skratta. Föredrar barnen spel har Sveriges Radio även en annan app som heter Radioapans.

Beppe Wolgers sagor kansken inte riktigt är att betrakta som ljudböcker. Tack för tipsen, barnradion har ju både följetonger och. De klassiska sagorna innehåller ofta könsroller som blir en bra utgångspunkt för samtal kring hur det var förr. För den som vill finns det även en lyssnarhörna där man kan vila upp sig efter festligheterna och lyssna på fem klipp från barnradion med sagor. Undervattenssagan Fina fisken är trevlig läsning för både föräldrar och barn. En sak som jag ar mycket mer nostalgisk over ar barnradion. I sagor och berättelser letar vi ständigt efter bra böcker med ett mångkulturellt perspektiv. UR:s barnradio har tidigare gestaltat berättelser ur både.

Allt du behöver för att komma på världens bästa saga. Och nog har de välgörande ofta lyckliga slut, sagorna i "Bland tomtar och. En del av programmen görs av Sveriges Radio och en del görs av UR.

Barnradion sagor

Fem gånger fem sagor för småskolebarn på dessa språk har tagits fram.