Årets färg 2017 pantone

Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. De mjuka pastellerna är ett minne blott. Som namnet antyder är det en ganska kulört grön färg. Kulören representerar det som sker globalt och är en symbol för. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om färgen.

Årets färg 2017 pantone

Greenery, som finns längst upp till. Vilka är årets färger inom inredning och. Grönt är utsett till årets färg av Pantone.

Nu har Pantone återigen utsett årets färg. Pantone som står bakom färgsystemet Pantone Matching som utsett årets färg. Nu ska det inte längre vara ljusa pastelliga färger. I tisdags introducerade Pantone och Airbnb Outside In-huset, ett grönt temahus som inspirerats av årets färg. Förra året var det inte en utan två färger att kombinera som.

Årets färg 2017 pantone

Det är en behaglig färg som passar. PANTONE tar varje år fram årets färg och det är lite spännande och se vilken färg det blir. Färg institutet Pantone har valt grön nyans som symboliserar miljömedvetenhet.

För förra årets färger : Färgerna skulle förra våren enligt VD på Pantone ”föra oss till ett. Det internationella färginstitutet Pantone spanar in trender över hela. Under de senaste 16 åren har det internationella färginstitutet Pantone utsett årets färg. De arbetar med kulörer och tar varje år fram en färg som de tycker stämmer. Från förra årets blå och rosa är det nu istället en äppelgrön variant som får titeln Colour of. Men den här påminner om den gröna färg som IKEA använder på sin plast för saker till t. Färgen beskrivs som ett naturligt val av Pantone – en färg som äntligen gör come-back på allvar inom design och mode. Ljus och viktlös Pale påminner Dogwood förra årets favorit – Rose Quartz, men han är lättare med. Valet av färg baseras på globala trendspaningar och.

Denna fantastiska blandning av grönt. Varje år utser det brittiska färginstitutet Pantone. Enheten klarar allt från monokroma ytor till mönster med flera färger, menar leverantören. Gula kulörer som saknar den lilla skvätten rött riskerar. I steg året kvarts kommer du säkert att behövalägga till liv lite färg !

Årets färg 2017 pantone

Material 96% ekologisk bomul och 4% lycra. För er som inte vet, är PANTONE färginstitutet som varje år nominerar årets färg.

Här kan vi se hösten och vinterns färger samlade på Ceannis kuddar. I december förra året lanserades traditionellt nästa års Pantone -färg.