12V uttag usb mc

Sitter och funderar över varför alla nyare hojar inte har USB – uttag, det skulle bespara. Fuktskyddat dubbelt USB – uttag för motorcykel. Hade tänkt att installera ett 12v cigg- uttag på motorcykeln när jag insåg att det egentligen vore bättre med en. Vi importerar även MRA Windscreens, highway.

Vilka andra prylar går då att använda till mc batteriet?

12V uttag usb mc

Anpassad att fästas på styret eller under sadeln. Idealisk om man vill ladda telefonen under körning eller använda GPS på styret. Det jag vill göra är att ta 12v (från lämplig ställe) och fixa en krets med. Med tanke på att det mesta går att ladda via USB nu för tiden så såg jag ingen bättre lösning än att montera ett USB – uttag direkt istället för. Tyvärr har inte hojen något cigguttag, men visst borde man kunna löda och koppla lite?

Detta dubbla USB – uttag för anslutning till 12 V-batterier kan med sitt stabila fäste monteras på styret, fästas på rör eller byggas in. GPS eller annan USB -baserad utrustning medan du kör.

12V uttag usb mc

Jag funderar på att sätta in USB uttag för att ladda saker som vill ha 5V (har omvandlare från 12v ). Letar du efter Motorcykel och ATV-delar till låga priser. Vattentålig Dubbel USB Motorcykel Laddare – 2. Cigarettändar- uttag utgång: 12V – Kompatibel med mobile telefoner, plattor.

Specialdesignat USB – uttag från Booster 12V ! Perfekt när du behöver ladda telefonen under långfärden! Ansluts enkelt till det vanliga uttaget. Laddaren har bygel som gör det lätt att ta ut den vid behov. Lätt att tillfredsställa dina behov med USB – uttag.

Nätladdare med USB – uttag för telefon och tablet. Gjorde det på min mc och den har exakt samma elförsörjning som en moppe. V – USB -konverterare och liknande, ifall du inte vill. Sutars USB – uttag är tillverkad för att tåla hårda miljöer som t. Infällt USB – uttag anpassat för marint bruk.

Produktinformation från tillverkaren: This USB adapter converts the. Köper du en GPS som är konstruerad för mc så följer det med en.

12V uttag usb mc

Den med två USB – uttag ser lockande ut, men hur fungerar den om det. I lager (1-4 arbetsdagar leveranstid). Kombi uttag med både vanligt 12v uttag samt även USB port.

Förlängningssladd för bilens 12 V- uttag. Om jag har ett cigguttag med usb adapter så är det ju 12V eller vad det är för. Söker en kabel med 12mm cigguttag med din standard som sitter. Den ger dig tillgång till 2st 12V uttag, samt också 2st USB -utgångar.

Då blir det att leta efter någon produkt som har både 12V uttag, och USB.